Cabinet de chirurgie orală și maxilo-facială   |   Dr. Shveys Mirela

Reconstrucții Osoase

SERVICII STOMATOLOGICE
REABILITARE ORALĂ COMPLETĂ

Reconstrucții osoase

Când pierzi unul sau mai mulți dinți, zona maxilarului este lăsată cu un gol. Iar dacă nu mai există stimulare de la rădăcina dintelui, aceasta ar putea duce la pierderea definitivă a oaselor. Însă, medicina revoluționară prezintă o metodă care îți oferă șansa unui zâmbet plin de încredere: reconstrucția osoasă.

Reconstrucția osoasă este o procedură chirurgicală care se efectuează, de regulă, pentru a restabili lipsa de os în maxilar. Astfel, va putea fi posibilă inserarea de implanturi, și, odată cu aceasta, sănătatea ta orală. Reconstrucția osului maxilar este o procedură destul de versatilă pentru care este necesară grefarea.

 O grefă osoasă este necesară pentru a crea suport stabil pentru plasarea implantului dentar. În același timp, oprește progresul bolilor gingivale și creează un zâmbet mai estetic.

Ce oferim?

Tipuri de reconstrucții osoase

Există mai multe tipuri de reconstrucții osoase însă, cele mai utilizate sunt:

RECONSTRUCȚII OSOASE CU GREFĂ AUTOGENA/ALOGENA (sinus lift intern și extern, bloc osos)

Reconstrucția osoasă cu grefă autogenă folosește osul care este recoltat din diferite părți ale corpului tău. Osul poate fi luat din bărbie, șold, osul piciorului inferior, craniu, și, de asemenea, alte zone. Acest tip de reconstrucție osoasă obține rezultatul cel mai previzibil, folosind propriul os, este puțin probabil să fie respins. În ceea ce privește reconstrucția cu grefă alogenă, această metodă folosește os uman extras de la alți donatori sau os din materiale sintetice.

Detalii suplimentare

RECONSTRUCȚII OSOASE CU SEGMENTALIZĂRI DE MAXILAR

Odată cu trecerea anilor apar diverși factori de risc, precum inflamarea gingiei care conduce la diminuarea substanței osoase din maxilar. În acest fel, osul maxilar se retrage, rădăcina dinților devine tot mai instabilă fapt care duce la căderea acestora. Pentru ca osul maxilar să fie în continuare stabil este necesar să fie supus presiunii ce are loc asupra rădăcinii dinților. Atunci când aceștia lipsesc, presiunea nu are loc iar osul se retrage. Specialiștii noștri realizează reconstrucții osoase la nivelul maxilarului prin cele mai bune metode și cu o tehnologie avansată.

Detalii suplimentare
CONTACTEAZĂ-NE PENTRU PROGRAMARE

Îți oferim sănătatea orală pe care o meriți.

Experiența în domeniu și aparatura modernă sunt garanția pentru fiecare tratament pe care îl realizăm.

DE CE SĂ APELEZI LA RECONSTRUCȚII OSOASE

Avantaje ale reconstrucției osoase:

  • Reconstrucția osoasă face posibilă implantarea dinților;
  • Crește longevitatea dinților naturali;
  • Redarea esteticii faciale
EȘTI MEDIC?

Află cum putem colabora.