Cabinet de chirurgie orală și maxilo-facială   |   Dr. Shveys Mirela

Implantologie

SERVICII STOMATOLOGICE
REABILITARE ORALĂ COMPLETĂ

Implantologie

Se spune că nu înțelegem importanța unui lucru până nu îl pierdem. Ei bine, se pare că este la fel și în cazul dinților, a căror lipsă afectează vorbirea, capacitatea unei persoane de a mesteca, dar și aspectul acesteia.

Implantologia este o specialitate chirurgicală care are rolul de a înlocui dinții lipsă, sau cei grav deteriorați, în condiții de siguranță. Prin inserarea unor implanturi dentare, poți obține o restaurare a danturii de lungă durată.

Implanturile dentare au funcția de a înlocui cât mai fidel rădăcina unui dinte natural. Fiind așezate direct în maxilarul pacientului, acestea oferă un suport stabil pentru dinții înlocuitori.

IMPLANTURI DENTARE DE CALITATE

Tipuri de implanturi

În cadrul cabinetului Dr. Shveys, oferim servicii de implantologie moderne, durabile și de o calitate superioară:

Implanturi zigomatice

Aceste implanturi sunt indicate pentru pacienții cu resorbție severă, care afectează înălțimea osului maxilar și face imposibilă inserarea implanturilor clasice.

Implanturi pterigoidiene

Acestea sunt utilizate în aceeași situație ca implanturile zigomatice, doar că acestea sunt plasate într-o zonă anatomică mai neconvențională.

Implanturi All On 4/All On 6/Fast&Fixed

Pentru inserarea de implanturi rapide, aceste metode asigură finalizarea lucrării dentare într-o singură zi, printr-o intervenție nedureroasă.

Implanturi mandibulare

În situații mai complicate, putem opta pentru o repoziționare de nerv care să facă posibilă inserarea unui implant. Această tehnică presupune mutarea nervului.

CONTACTEAZĂ-NE PENTRU PROGRAMARE

Îți oferim sănătatea orală pe care o meriți.

Experiența în domeniu și aparatura modernă sunt garanția pentru fiecare tratament pe care îl realizăm.

DE CE SĂ APELEZI LA IMPLANTURI

Beneficii ale implanturilor

Refacerea aspectului dentar și facial

Cel mai vizibil avantaj al implantului dentar este refacerea esteticii dentare și faciale. Știm cât de deranjantă poate fi lipsa unui dinte și ce efecte are asupra stimei de sine. Înlocuirea dinților cu implanturi dentare, care arată și funcționează asemenea dinților naturali, reusește să restaureze calitatea vieții.

Menținerea sănătății dinților învecinați

Utilizarea implanturilor dentare evită compromiterea dinților învecinați, spre deosebire de alte metode, cum ar fi puntea dentară sau proteza mobilă.

Păstrarea integrității structurilor faciale

În lipsa rădăcinilor dentare, osul maxilar își pierde funcția și, astfel, începe să se atrofieze. Resorbția osoasă avansată poate face imposibilă inserarea unui implant, motiv pentru care este important ca implanturile să fie aplicate la scurt timp după pierderea unui dinte.

Redobândirea unei masticații complete

Lucrările ancorate pe implanturi, nu acoperă zonele dinspre limbă și cerul gurii așa cum o face o proteză mobilă. Astfel, gustul alimentelor rămâne nealterat. Asta înseamnă că vei mânca alimentele preferate fără probleme, la fel ca în cazul dinților naturali.

Redobândirea funcției fonetice

Lipsa dinților poate provoca probleme serioase în ceea ce privește actul vorbirii. Datorită faptului că implanturile dentare respectă anatomia dinților naturale, funcția fonetică este redată integral.

Rezistență pe termen mediu și lung

Utilizarea implanturilor dentare de calitate, asistată de tehnologie avansată, transformă acest tratament într-un act medico-chirurgical de succes. Studii ale academiilor de profil din SUA și Europa dovedesc faptul că rata de succes în implantologia dentară se situează undeva în jurul la 98% după 5 ani, 96% după 10 ani și 92% după 20 de ani.

EȘTI MEDIC?

Află cum putem colabora.