Cabinet de chirurgie orală și maxilo-facială   |   Dr. Shveys Mirela

LASĂ-NE SĂ-ȚI OFERIM

Zâmbetul perfect

Cei peste 16 ani de experiență în domeniul chirurgiei orale ne oferă expertiza necesară pentru a-ți recomanda tratamentul potrivit. Astfel, prin intermediul serviciilor pe care le oferim, vei putea să îți recapeți frumusețea zâmbetului rapid.

ÎȚI STĂM LA DISPOZIȚIE CU

Zeci de tratamente orale profesioniste

Avem pregătirea necesară pentru a oferi tratamente de ultimă generație pentru dinții tăi. Printre serviciile noastre vei regăsi diferite tipuri de implantologie, reconstrucții osoase, tratamente chirurgicale la nivel maxilo-facial, parodontologie și multe altele.

Niciodată nu spun nu se poate , ci să vedem cum rezolvăm. Fiecărui pacient i se potrivește un plan de tratament. Trebuie doar să îl asculți și să îl îndrumi.

Dr. Shveys Mirela

Cuvântul fondatorului

Totul a început cu un vis: acela de a oferi zâmbete frumoase oricui va călca pragul cabinetului meu. Iar cum fiecare vis este urmat de un plan care să îl îndeplinească, am muncit mereu pentru a reuși să-mi ating scopul.

Imediat după absolvirea facultății, am fost medic rezident în cadrul unuia dintre cele mai mari centre de pregătire medicală din Israel – Rambam Medical Central Care. Am continuat prin cursurile de ortodonție și ortopedie facială, iar apoi am studiat patologia articulației temporo-mandibulare în cadrul Oxford University.

Fiecare pas pe care l-am realizat m-a ajutat să devin medicul de astăzi. După mai bine de 16 ani de experiență în cadrul stomatologiei chirurgicale, pot fi sigură că, atunci când un pacient ajunge în cabinet, găsim împreună tratamentul potrivit.

Să redai zâmbetul unui om nu ține, însă, doar de tratament. Uneori, e nevoie să-i oferi un motiv să zâmbească. De aceea, în cele două cabinete Dr. Shveys, fiecare pacient este întâmpinat cu bucurie și optimism. Sunt mereu deschisă să comunic și să explic procedurile realizate. Mai mult, sunt mereu pregătită să tratez cu profesionalism orice anomalie sau patologie de la nivelul maxilo-facial.

DESPRE MINE

Experiență medicală

Sunt specialist în Chirurgie Orală și Maxilo-Facială din 2008. A fi medic reprezintă un continuu proces de formare, tradus în cursuri, certificări și cazuri rezolvate cu succes.

2010 – prezent

Specialist chirurgie orală și maxilo-facială în cadrul clinicii Modern Dental Clinic, Iași și Vaslui

2007 – 2009

Asistent Universitar în cadrul Departamentului de Chirurgie orală și maxilo-facială al Universității de Medicină Dentară, Tel Aviv

2001 – 2007

Medic rezident chirurgie orală și maxilo-facială la Rambam Medical Center, Israel

1992 – 1998

Absolventă a Facultății de Medicină Dentară și Medicină Generală UMF Grigore T. Popa, Iași

Vă recomand cu căldură să apelați la serviciile unui adevărat profesionist: dr. Mirela Shveys! O prezență plăcută, cu vastă experiență profesională, care ia decizii mereu în favoarea și interesul clientului, nefăcând rabat de la calitate. Eu am ajuns să apreciez în mod deosebit faptul că mi-a explicat toate opțiunile cu avantaje și dezavantaje, deoarece fiecare decizie pusă în practică devine ireversibilă.

Mihaela Turcănașu
Pacient
CE SERVICII OFERIM?

Tratamente

De la inserarea implanturilor până la tratamentul tumorilor maxilo-faciale, suntem pregătiți pentru a face față tuturor problemelor dentare.

01

IMPLANTOLOGIE

Indiferent de problema care a cauzat căderea dinților, implantologia ajută la recuperarea zâmbetului de altădată.

Detalii suplimentare
02

PARODONTOLOGIE

Prin intermediul tratamentelor parodontologice pe care le oferim, ne asigurăm că dinții rămân fixați în oasele maxilare.

Detalii suplimentare
03

RECONSTRUCȚII OSOASE

Reconstrucția osoasă este o procedură realizată în cazul pierderilor de os cauzate de diverse boli ale aparatului bucal.

Detalii suplimentare
04

ARTICULAȚIA TEMPORO-MANDIBULARĂ (ATM)

Tratăm patologiile de la nivelul articulației temporo-mandibulare (ATM) – acea articulație care leagă mandibula (maxilarul interior) de craniu.

Detalii suplimentare
05

CHIRURGIA ANOMALIILOR FACIALE

Diversele modificări estetice care survin din tulburările de creștere osoasă pot fi corectate prin intermediul chirurgiei, rezultatele fiind grăitoare.

Detalii suplimentare
06

CHIRURGIA DENTO-ALVEOLARĂ

Chirurgia dento-alveolară permite rezolvarea unor probleme precum chisturile maxilare, extracții dentare dificile, tumori benigne, augmentări osoase etc.

Detalii suplimentare
07

TRATAMENTUL TUMORILOR MAXILO-FACIALE

Atât părțile moi din sfera maxilo-facială, cât și cele dure pot fi afectate de tumori benigne. Înlăturarea chirurgicală a acestora previne afecțiunile mai grave.

Detalii suplimentare
08

TRATAMENTUL CHIRURGICAL AL PATOLOGIEI SINUSALE MAXILARE

În cazul unei carii complicate, infecția se poate extinde rapid către sinus. În situații avansate, infecția poate fi eliminată prin chiuretaj.

Detalii suplimentare
09

TRATAMENTUL PATOLOGIEI GLANDELOR SALIVARE

Atunci când glandele salivare nu mai funcționează în mod corespunzător, pot apărea afecțiuni cu risc major. Pentru tratarea acestora, se poate apela la proceduri chirurgicale specifice.

Detalii suplimentare
CONSULTAȚIE DE SPECIALITATE

Află mai multe detalii despre serviciile noastre.

Citește mai mult despre tratamentele pe care le oferim.

Iași
12:00 - 20:00

Strada Libertății, Nr. 6
CP 700702

Tel : 0232 261 611

Vaslui
12:00 - 20:00

Strada Nicolae Bălcescu, Bl. 86, Sc. H, Apt. 25
CP 730129

Tel : 0740 195 720